Shop elevated Mechanism Kit Bundles for a limited time only

Privacy Policy

This privacy policy is effective from March 10th, 2023.

This privacy policy (hereinafter “Privacy Policy”) sets out how Pas Normal Studios ApS (Hereinafter “Pas Normal Studios”, “we”, “our”, “us”) process and protect any personal data in connection with the use of PASNORMALSTUDIOS.COM, our social platforms and other contact options (hereinafter “Digital Services”).

Our data processing activities are divided into the following:

  • Purchases
  • Browsing
  • Statistics and analytics
  • Contacting us in general
  • Newsletter signup
  • Interaction on social media

1 DATA CONTROLLER

Pas Normal Studios ApS is a Copenhagen based brand of contemporary, technical cycling clothing with office and flagship store at Århusgade 126, DK-2150, Copenhagen, Denmark. We are registered as a private limited company in Denmark with company registration number (CVR) 36440473.

We are committed to ensuring that your privacy is protected. Should we ask you to provide certain information by which you can be identified (hereinafter “Personal Data”) when using our Digital Services, then you can be assured that it will only be used in accordance with this Privacy Policy.

In case you have any questions regarding our processing of your Personal Data or want to assert your rights, please contact us via the below contact information and write “GDPR” in the header:

Email: support@pasnormalstudios.com

Phone: (0045) 3133 3338

We may change this policy from time to time by updating this page. You should check this page regularly to ensure that you are happy with any changes. If such changes are substantial, we will notify you via email if you have shared your email address with us.


2 What we collect and how we lawfully process Personal Data

In relation to using our Digital Services we will be collecting and processing the following Personal Data.


Purchases

To fulfill an order and make sure that it will make it safely to your delivery address, we will be collecting the following Personal Data when you are placing an order:

  • First name and surname
  • Email address
  • Billing information
  • Shipping information, in case different from your billing information
  • Phone number, for notifications and contact in case of changes related to the order

Our legal basis for processing ordinary Personal Data in the purchase agreement follows from Article 6(1)(b) of the GDPR on processing which is necessary for the performance of a contract to which you are part or for the implementation of measures taken at your request prior to entering a contract.

Your Personal Data is stored for up to 2 years after the purchase. This is the legal deadline for warranty claims under Danish law.

Any Personal Data processed for the purpose of bookkeeping material is stored with the bookkeeping material for the current year +5 years, cf. Section 12 of the Danish Bookkeeping Act.


Browsing

When visiting our website, cookies are collected in the same way as it applies elsewhere on the internet.

All information related to our use of cookies can be found in our Cookie Policy. Our basis for processing is consent in accordance with the cookie regulation.


Statistics and Analysis

We process purchase patterns, returns and other generic data related to the sale and marketing of our products. The is part of usual data analysis, audits, development of new products, identification of popular products, the effectiveness of our marketing campaigns, and our planning of operation activities.

The Personal Data we might include in these statistics and analysis would to the extent necessary be your purchase history, areas of interest and activities on our Digital Services.

Our legal basis for processing Personal Data for statistical and analytical purposes follows from GDPR Article 6 (1)(f), on processing that is necessary for us to pursue a legitimate interest, as we as a company have a legitimate interest in developing our products. The balancing of interests is handled by us using best practice anonymization of your Personal Data to the greatest extent possible.


Contacting us in General

You can contact us by phone, via email or in person by visiting our shop.

When you contact us, we naturally process your contact information and the content of your message.

Our legal basis for processing your Personal Data is Article 6(1)(f) of the GDPR regarding processing based on a legitimate interest, where your rights are not overridden, as we only process what is absolutely necessary to answer your inquiry. If your inquiry concerns an order or purchase, the conditions are described in the above section.

The correspondence is deleted when it is no longer necessary for the fulfilment of the purpose (answering the inquiry) or 6 months after the latest correspondence. If your inquiry concerns a customer, a subscriber to our newsletter or a specific purchase, the conditions for processing described in the relevant sections apply.


Newsletter Signup

We process your Personal Data to send you our newsletter if you have signed up on the website or by other means.

For us to send relevant newsletters we will be collecting the following information:

  • Your email address
  • Your preference in male or female clothing
  • Your IP address for location segmentation

Our legal basis for processing your Personal Data is GDPR Article 6(1)(a), which contains processing based on consent, cf. section 10 of the Danish Marketing Practices Act (opt-in rule).

You can withdraw your consent at any time by using the unsubscribe function in each email.

Your email address will be deregistered as soon as possible after you unsubscribe from the newsletter.

If there is no activity, your consent must be renewed every 3 years, as we delete your email after 1-2 reminders if the consent has not been renewed by then.


Interaction on Social Media

We are active on different social media platforms such as Instagram, YouTube, and Facebook. When you interact with us on such platforms, you make information available to us and the social media, for example when you respond to our posts, comment, or share posts, just as we process information that you "like" us or follow us on the social media.

Pas Normal Studios and the social medias may be considered joint data controllers and you should therefore be aware that the social media also process their own Personal Data about you.

The agreement on joint data responsibility can be found here:

Youtube (Google)

Facebook and Instagram (Meta)

You can read more about social media’s independent processing of Personal Data here:

Youtube (Google)

Facebook and Instagram (Meta)

The legal basis for the processing your Personal Data follows from Art. 6(1)(f) of the GDPR on processing necessary for Pas Normal Studios to pursue a legitimate interest where your interests are not overridden because your participation on social media is voluntary for you on the terms applicable on social media.

Information shared on social media will not be automatically deleted by us. You may use the functions available at the social media or contact the specific social media for any particular deletion request(s).


3 Security

We are committed to ensuring that your Personal Data is secure. In order to prevent unauthorized access or disclosure, we have put in place technical and organizational procedures to safeguard the information we collect.

Unfortunately, the transmission of information via the internet is not 100% secure. We will do our best to protect your Personal Data, however we cannot guarantee the security of your data to our site; any transaction is at your own risk. Once we have received your information, will use strict procedures and security features to try to prevent unauthorized access.


4 Recipients of Personal Data

To run our services and infrastructure we are depending on multiple security-approved data processors for storing and processing your Personal Data. When we use data processors, a data processing agreement has been entered determining the subject matter and duration of the processing, the nature and purpose of the processing, the type of Personal Data and the categories of data subjects as well as our obligations and rights.

Your Personal Data is only being passed onto third party processors when it is necessary for us to provide and run a specific part of our service – e.g. when fulfilling orders or sending email newsletters.

We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so.

We use Klarna as one of the providers of our checkout. This means that we might transfer your Personal Data in the form of contact and order details to Klarna when the checkout is loaded, in order for Klarna to manage your purchase. Your Personal Data transferred is processed in line with Klarna’s own privacy notice.

In connection with IT operations, including hosting, development and support, we may in certain cases transfer Personal Data to companies established in a country outside the EU/EEA. When Pas Normal Studios transfers your Personal Data to third parties outside the EU and EEA, we ensure that your Personal Data and data protection rights are adequately protected by ensuring either:

  • The European Commission has taken an adequacy decision;
  • standard contracts approved by the European Commission or the Danish Data Protection Agency are used;
  • the implementation of additional measures for those third countries where the legislation of the country concerned so requires.

You can obtain further information about our transfer of your Personal Data to third countries by writing to us.


5 Links to other websites

Our website may contain links to other websites of interest. However, once you have used these links to leave our site, you should note that we do not have any control over that other website. Therefore, we cannot be responsible for the protection and privacy of any information which you provide whilst visiting such sites and such sites are not governed by this privacy statement. You should exercise caution and look at the privacy statement applicable to the website in question.


6 Your rights and your preferences

You may be aware that the General Data Protection Regulation or (hereinafter “GDPR") gives certain rights to individuals in relation to their Personal Data. According to the GDPR, you have several rights in relation to our processing of Personal Data about you, which include:

  • Right of Access – the right to be informed of and request access to the Personal Data we process about you;
  • Right to Rectification – the right to request that we amend or update your Personal Data where it is inaccurate or incomplete;
  • Right to Erasure – the right to request that we delete your Personal Data;
  • Right to Restrict – the right to request that we temporarily or permanently stop processing all or some of your Personal Data;
  • Right to Object – the right, at any time, to object to us processing your Personal Data on grounds relating to your particular situation; the right to object to your Personal Data being processed for direct marketing purposes;
  • Right to Data Portability – the right to request a copy of your Personal Data in electronic format and the right to transmit that Personal Data for use in another party's service; and
  • Right not to be subject to Automated Decision-making – the right to not be subject to a decision based solely on automated decision making, including profiling, where the decision would have a legal effect on you or produce a similarly significant effect.

You can read more about your rights in the European Data Protection Board’s guidelines on the rights of data subjects, which you can find on EDPB | European Data Protection Board (europa.eu).

If you wish to make use of or exercise any of the above rights, please contact us.


7 Complaints to the Danish Data Protection Agency

If you believe that any Personal Data we are holding on you is incorrect or incomplete, please write to or email us as soon as possible, at the above address. We will promptly correct any information found to be incorrect.

You have the right to lodge a complaint with supervisory authority if you are dissatisfied with the way we process your Personal Data. The supervisory authority is in many cases the Danish Data Protection Agency with contact information on www.datatilsynet.dk.


Denne fortrolighedspolitik er gældende fra den 10. marts 2023.

Denne privatlivspolitik (herefter "privatlivspolitik") beskriver, hvordan Pas Normal Studios ApS (herefter "Pas Normal Studios", "vi", "vores", "vores", "os") behandler og beskytter eventuelle personoplysninger i forbindelse med brugen af PASNORMALSTUDIOS.COM, vores sociale platforme og andre kontaktmuligheder (herefter "digitale tjenester").


Vores databehandlingsaktiviteter er opdelt i følgende:

  • Køb
  • Browsing
  • Statistik og analyse
  • Kontakt til os generelt
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Interaktion på sociale medier

1 DATAANSVARLIG

Pas Normal Studios ApS er et københavnsk baseret mærke af moderne, teknisk cykeltøj med kontor og flagskibsbutik på Århusgade 126, DK-2150, København, Danmark. Vi er registreret som et privat aktieselskab i Danmark med virksomhedsnummer (CVR) 36440473.

Vi er forpligtet til at sikre, at dit privatliv er beskyttet. Hvis vi beder dig om at give visse oplysninger, som du kan identificeres ved (herefter "Personoplysninger"), når du bruger vores digitale tjenester, kan du være sikker på, at de kun vil blive brugt i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine Personoplysninger eller ønsker at gøre dine rettigheder gældende, bedes du kontakte os via nedenstående kontaktoplysninger og skrive "GDPR" i overskriften:

E-mail: support@pasnormalstudios.com

Telefon: (0045) 3133 3338

Vi kan ændre denne politik fra tid til anden ved at opdatere denne side. Du bør tjekke denne side regelmæssigt for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer. Hvis sådanne ændringer er væsentlige, vil vi give dig besked via e-mail, hvis du har delt din e-mailadresse med os.


2 HVAD VI INDSAMLER, OG HVORDAN VI LOVLIGT BEHANDLER PERSONLIGE DATA

I forbindelse med brugen af vores digitale tjenester indsamler og behandler vi følgende personoplysninger.


Købsproces

For at gennemføre en ordre og sikre, at den kommer sikkert frem til din leveringsadresse, indsamler vi følgende personoplysninger, når du afgiver en ordre:

  • Fornavn og efternavn
  • E-mail-adresse
  • Faktureringsoplysninger
  • Forsendelsesoplysninger, hvis de er forskellige fra dine faktureringsoplysninger
  • Telefonnummer, til meddelelser og kontakt i tilfælde af ændringer i forbindelse med ordren

Vores retsgrundlag for behandling af almindelige personoplysninger i købsaftalen følger af artikel 6, stk. 1, litra b) i GDPR om behandling, der er nødvendig for opfyldelsen af en kontrakt, som du er en del af, eller for gennemførelsen af foranstaltninger, der er truffet på din anmodning forud for indgåelse af en kontrakt.

Dine personoplysninger opbevares i op til 2 år efter købet. Dette er den lovbestemte frist for garantikrav i henhold til dansk lovgivning.

Personoplysninger, der behandles med henblik på bogføringsmateriale, opbevares sammen med bogføringsmaterialet i det indeværende år + 5 år, jf. bogføringslovens § 12.


Browsing

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles cookies på samme måde som det gælder andre steder på internettet.

Alle oplysninger vedrørende vores brug af cookies kan findes i vores Cookiepolitik. Vores behandlingsgrundlag er samtykke i henhold til cookieforordningen.


Statistik og analyse

Vi behandler købsmønstre, returneringer og andre generiske data i forbindelse med salg og markedsføring af vores produkter. Det er en del af sædvanlige dataanalyser, revisioner, udvikling af nye produkter, identifikation af populære produkter, effektiviteten af vores markedsføringskampagner og vores planlægning af driftsaktiviteter.

De personoplysninger, som vi kan inkludere i disse statistikker og analyser, vil i nødvendigt omfang være din købshistorik, interesseområder og aktiviteter på vores digitale tjenester.

Vores retsgrundlag for behandling af Personoplysninger til statistiske og analytiske formål følger af GDPR artikel 6, stk. 1, litra f), om behandling, der er nødvendig for os for at forfølge en legitim interesse, da vi som virksomhed har en legitim interesse i at udvikle vores produkter. Afvejningen af interesser håndteres af os ved hjælp af bedste praksis anonymisering af dine Personoplysninger i videst muligt omfang.


Kontakt til os generelt

Du kan kontakte os pr. telefon, via e-mail eller personligt ved at besøge vores butik.

Når du kontakter os, behandler vi naturligvis dine kontaktoplysninger og indholdet af din besked.

Vores retsgrundlag for behandling af dine Personoplysninger er artikel 6, stk. 1, litra f) i GDPR vedrørende behandling baseret på en legitim interesse, hvor dine rettigheder ikke tilsidesættes, da vi kun behandler det, der er absolut nødvendigt for at besvare din henvendelse. Hvis din henvendelse vedrører en ordre eller et køb, er betingelserne beskrevet i ovenstående afsnit.

Korrespondancen slettes, når den ikke længere er nødvendig for opfyldelsen af formålet (besvarelse af forespørgslen) eller 6 måneder efter den seneste korrespondance. Hvis din henvendelse vedrører en kunde, en abonnent på vores nyhedsbrev eller et konkret køb, gælder de betingelser for behandling, der er beskrevet i de relevante afsnit.


Tilmelding til nyhedsbrev

Vi behandler dine personoplysninger for at sende dig vores nyhedsbrev, hvis du har tilmeldt dig på hjemmesiden eller på anden vis.

For at vi kan sende relevante nyhedsbreve indsamler vi følgende oplysninger:

  • Din e-mail-adresse
  • Din præference for mandlig eller kvindelig beklædning
  • Din IP-adresse med henblik på lokaliseringssegmentering

Vores retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger er GDPR artikel 6, stk. 1, litra a), som indeholder behandling baseret på samtykke, jf. markedsføringslovens § 10 (opt-in-reglen).

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at bruge afmeldingsfunktionen i hver enkelt e-mail.

Din e-mailadresse vil blive afmeldt hurtigst muligt, efter at du har afmeldt dig nyhedsbrevet.

Hvis der ikke er nogen aktivitet, skal dit samtykke fornyes hvert 3. år, da vi sletter din e-mail efter 1-2 påmindelser, hvis samtykket ikke er blevet fornyet inden da.


Interaktion på sociale medier

Vi er aktive på forskellige sociale medieplatforme såsom Instagram, YouTube og Facebook. Når du interagerer med os på sådanne platforme, stiller du oplysninger til rådighed for os og de sociale medier, f.eks. når du reagerer på vores indlæg, kommenterer eller deler indlæg, ligesom vi behandler oplysninger om, at du "synes godt om" os eller følger os på de sociale medier.

Pas Normal Studios og de sociale medier kan betragtes som fælles dataansvarlige, og du skal derfor være opmærksom på, at de sociale medier også behandler deres egne personoplysninger om dig.

Aftalen om fælles dataansvar kan findes her:

· Youtube (Google)

· Facebook and Instagram (Meta)

Du kan læse mere om de sociale mediers selvstændige behandling af Personoplysninger her:

· Youtube (Google)

· Facebook and Instagram (Meta)


Retsgrundlaget for behandlingen af dine Personoplysninger følger af art. 6(1)(f) i GDPR om behandling, der er nødvendig for Pas Normal Studios for at forfølge en legitim interesse, hvor dine interesser ikke tilsidesættes, fordi din deltagelse på sociale medier er frivillig for dig på de vilkår, der gælder på de sociale medier.

Oplysninger, der deles på sociale medier, vil ikke automatisk blive slettet af os. Du kan bruge de funktioner, der er tilgængelige på de sociale medier, eller kontakte det specifikke sociale medie for anmodninger om sletning.


3 SIKKERHED

Vi er forpligtet til at sikre, at dine Personoplysninger er sikre. For at forhindre uautoriseret adgang eller videregivelse har vi indført tekniske og organisatoriske procedurer for at beskytte de oplysninger, vi indsamler.

Desværre er overførsel af oplysninger via internettet ikke 100 % sikker. Vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige data, men vi kan ikke garantere sikkerheden af dine data til vores websted; enhver transaktion er på egen risiko. Når vi har modtaget dine oplysninger, vil vi anvende strenge procedurer og sikkerhedsfunktioner for at forsøge at forhindre uautoriseret adgang.


4 MODTAGERE AF PERSONOPLYSNINGER

For at drive vores tjenester og infrastruktur er vi afhængige af flere sikkerhedsgodkendte databehandlere til opbevaring og behandling af dine Personoplysninger. Når vi bruger databehandlere, er der indgået en databehandleraftale, der fastlægger behandlingsemnet og -varigheden, arten og formålet med behandlingen, typen af Personoplysninger og kategorierne af registrerede samt vores forpligtelser og rettigheder.

Dine Personoplysninger videregives kun til tredjepartsdatabehandlere, når det er nødvendigt for os at levere og drive en specifik del af vores service - f.eks. ved opfyldelse af ordrer eller udsendelse af e-mail-nyhedsbreve.

Vi vil ikke sælge, distribuere eller udleje dine personlige oplysninger til tredjeparter, medmindre vi har din tilladelse eller er forpligtet af loven til at gøre det.

Vi bruger Klarna som en af udbyderne af vores betalingsproces. Det betyder, at vi muligvis overfører dine personlige oplysninger i form af kontakt- og ordreoplysninger til Klarna, når kassen er indlæst, så Klarna kan administrere dit køb. Dine Personoplysninger, der overføres, behandles i overensstemmelse med Klarnas egen fortrolighedserklæring.

I forbindelse med IT-drift, herunder hosting, udvikling og support, kan vi i visse tilfælde overføre Personoplysninger til virksomheder, der er etableret i et land uden for EU/EØS. Når Pas Normal Studios overfører dine Personoplysninger til tredjeparter uden for EU og EØS, sikrer vi, at dine Personoplysninger og databeskyttelsesrettigheder er tilstrækkeligt beskyttet ved at sikre enten:

  • Europa-Kommissionen har truffet en afgørelse om tilstrækkelighed;
  • der anvendes standardkontrakter, der er godkendt af Europa-Kommissionen eller Datatilsynet;
  • at der gennemføres yderligere foranstaltninger for de tredjelande, hvor det pågældende lands lovgivning kræver det.

Du kan få yderligere oplysninger om vores overførsel af dine personoplysninger til tredjelande ved at skrive til os.


5 LINKS TIL ANDRE WEBSTEDER

Vores websted kan indeholde links til andre websteder af interesse. Når du har brugt disse links til at forlade vores websted, skal du dog være opmærksom på, at vi ikke har nogen kontrol over det pågældende andet websted. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for beskyttelsen og fortroligheden af de oplysninger, som du giver, mens du besøger sådanne websteder, og sådanne websteder er ikke omfattet af denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger. Du bør udvise forsigtighed og se på den erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger, der gælder for det pågældende websted.


6 DINE RETTIGHEDER OG DINE PRÆFERENCER

Du er måske klar over, at den generelle databeskyttelsesforordning eller (herefter "GDPR") giver visse rettigheder til enkeltpersoner i forhold til deres personoplysninger. I henhold til GDPR har du flere rettigheder i forhold til vores behandling af personoplysninger om dig, som omfatter:

  • Ret til adgang - retten til at blive informeret om og anmode om adgang til de Personoplysninger, som vi behandler om dig;
  • Ret til berigtigelse - retten til at anmode om, at vi ændrer eller opdaterer dine Personoplysninger, hvis de er unøjagtige eller ufuldstændige;
  • Ret til sletning - retten til at anmode om, at vi sletter dine personlige oplysninger;
  • Ret til begrænsning - retten til at anmode om, at vi midlertidigt eller permanent ophører med at behandle alle eller nogle af dine personoplysninger;
  • Ret til at gøre indsigelse - retten til enhver tid at gøre indsigelse mod, at vi behandler dine personoplysninger af grunde, der vedrører din særlige situation; retten til at gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger behandles til direkte markedsføringsformål;
  • Ret til dataportabilitet - retten til at anmode om en kopi af dine personoplysninger i elektronisk format og retten til at overføre disse personoplysninger til brug i en anden parts tjeneste, og
  • Retten til ikke at blive underlagt automatiseret beslutningstagning - retten til ikke at blive underlagt en afgørelse, der udelukkende er baseret på automatiseret beslutningstagning, herunder profilering, hvor afgørelsen ville have en retsvirkning for dig eller have en tilsvarende betydelig virkning.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Det Europæiske Databeskyttelsesråds retningslinjer om registreredes rettigheder, som du kan finde på EDPB | Det Europæiske Databeskyttelsesråd (europa.eu).

Hvis du ønsker at gøre brug af eller udøve nogen af ovenstående rettigheder, bedes du kontakte os.


7 KLAGER TIL DEN DANSKE DATABESKYTTELSESMYNDIGHED

Hvis du mener, at personoplysninger, som vi har om dig, er ukorrekte eller ufuldstændige, bedes du skrive til eller sende en e-mail til os hurtigst muligt på ovenstående adresse. Vi vil straks rette alle oplysninger, der viser sig at være ukorrekte.

Du har ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine Personoplysninger på. Tilsynsmyndigheden er i mange tilfælde Datatilsynet med kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.